Opruimcoach

Als je met een professional organizer/opruimcoach aan de slag gaat, wil je natuurlijk graag weten wie je coach is. Het is tenslotte een vrij persoonlijk traject, waar je samen aan begint. Daarom vertel ik je graag wat meer over mijzelf.

Ik ben Ellen, mama van 2 kinderen en gelukkig getrouwd en woon in Zoersel (Antwerpen). Wat ik belangrijk vind in mijn werk is, hoe je praktisch te werk gaat om alles vlot te laten verlopen om tot een mooi overzicht te komen.

Ik heb verschillende jaren als Visual Merchandiser gewerkt. Dit brengt met zich mee dat ik heel resultaatgericht en praktisch werk. Een goede organisatie is nodig om een mooi resultaat te bekomen. De kunst is dan ook om hiervoor de nodige tijd te nemen.

Ik ben creatief en help graag mensen verder. Het geeft me voldoening om te zien hoe mensen hiervan opfleuren en in actie komen om een overzicht te creëren in hun situatie. Het spreekt voor zich dat ik veel belang hecht aan privacy en dit binnenshuis hou.

Na de opleiding bij de huishoudcoach als Professional Organizer en verschillende trainingen te volgen, heb ik gekozen om als opruimcoach (er zijn ondertussen verschillende benamingen nl. personal organizer, opruimcoach, chaoscoach, minimalistcoach, huishoudcoach en home organizer) aan de slag te gaan.

Ik zoek naar oplossingen die praktisch haalbaar zijn naargelang de situatie en het doel van de klant. Hierdoor neemt de klant na de coaching zelf de touwtjes in handen om zo het overzicht te kunnen behouden.

Met als resultaat ruimte en rust in je hoofd, een huis om in thuis te komen!

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek om je situatie en doel te bespreken? Dan kom ik graag naar je toe!

Scroll naar boven