Workshops

Workshops

Doe je graag mee aan een workshop, of heb je graag een workshop bij u thuis of op het werk?

1. Workshop ‘Ontspullen hoe begin je eraan?’

Ontspullen de trend van deze tijd, maar wat is dat nu juist en hoe begin ik eraan?

Wat heb je allemaal nodig om zelf te kunnen starten met het organiseren van je ontspultraject.
Er bestaan verschillende manieren om te starten naargelang de situatie en het doel dat je wil bereiken.
Hoe neem ik nu een beslissingen over mijn spullen?
Welke valkuilen liggen er op de loer en hoe kunnen we ze vermijden?

Dit kom je allemaal te weten in deze workshop om nadien met volle moed aan de slag te gaan.

2. Administratie op orde

Tijdens de workshop ‘Administratie op Orde’ vertel ik je hoe je binnenkomende post gemakkelijk en snel afhandelt en je bovendien de administratie op orde brengt én houdt. Hoe je documenten gemakkelijk terugvindt door het gebruik van een simpel systeem. Je gaat aan de slag met praktische oefening die je thuis verder kunt toepassen. Je krijgt een overzichtfiche met handige tips mee naar huis, dit helpt je op weg om je post en administratie op een simpele manier te verwerken.

3. Rondslingerende spullen

De dagen vliegen voorbij. Je hebt steeds tijd te kort en als je dan eindelijk thuis bent blijf je maar opruimen. Dat moet toch ook anders kunnen? Tijdens mijn workshop ‘Rondslingerende spullen’ vertel ik hoe je dit kunt oplossen. Je komt te weten hoe je hier op een eenvoudige manier verandering in kunt brengen. Zo kun je voortaan ontspannen en genieten, heb je tijd voor jezelf, familie en vrienden. In deze workshop vertrekken we van herkenbare situaties en geef ik hiervoor eenvoudige oplossingen. Tot slot geef ik je handige tips die je kan gebruiken om ruimte te scheppen en zo het begin zijn van een mooi overzicht.

4. De ochtend- en avondspits

Verloopt je ochtend en of avond zo moeilijk dat je jezelf voorbijloopt? Is je dag weer slecht begonnen of verloopt je avond heel chaotisch waardoor al je energie op is en je het avondje sporten weeral voorbij laat gaan?
Tijdens de workshop ochtend- en avondspits vertel ik je hoe je hieraan kunt werken om de ochtend of avond rustig en aangenaam te laten verlopen. Structuur en routine komen hier aan bod. Ik geef je eenvoudige tips die je kan toepassen.
Op naar een aangename ochtend- en avondspits waardoor je dag goed begint en je ‘s avonds nog energie over hebt om te gaan sporten,… .

5. De stockruimte

Is je stock een chaos en vindt je niets terug of moet je door een doolhof om bij het nodige artikel te komen. Tijdens deze workshop geef ik informatie hoe je een stockruimte praktisch kunt organiseren en je snel alles terugvindt. Je gaat aan de slag met een praktische oefening aan de hand van deze oefening, kan je zien dat er verschillende manieren zijn om je stock praktisch in te delen. Communicatie naar je collega’(s) toe is hierbij ook zeer belangrijk zodat iedereen gebruik maakt van het systeem en op dezelfde wijze werkt. Tot slot geef ik je handige tips om ruimte te creëren in je stock.

Tarieven workshops

Particulieren:

Heb jij graag een gezellige workshop met vrienden en familie bij je thuis?
Contacteer me voor verdere informatie.

Bedrijven, organisaties:

Prijs wordt gemaakt bij opmaak van de offerte.
Heb je vragen over de workshops of ben je op zoek naar een andere workshop, contacteer me hier

Scroll naar boven