Goede voornemens

Het nieuwe jaar is bijna daar en dan staan we met veel wensen klaar.

Iedereen van ons heeft wel één of meerdere goede voornemens waar we willen aan werken.
Misschien wil je werken aan je gezondheid; gezonder gaan eten, meer gaan sporten, stoppen met roken. Misschien wil je een andere weg inslaan op gebied van je werk om een betere balans te vinden ‘werk – gezin – ik – partner – mama’.
Of
Heb jij of je vrienden, buren, familie, collega’s al een tijdje voorgenomen om orde op zaken te stellen door de uitpuilende kasten of overvolle kamers eens onder handen te nemen? Dan heb ik een leuke boekentip voor jullie om deze goede voornemens waar te maken in 2018.

Routine
Voor sommige goede voornemens zoals stoppen met roken is er een gedragsverandering nodig. 
In mijn workshop ‘Weg met rondslingerende spullen‘ hebben we het onder andere over routines en gewoontes om tot deze verandering te komen. 
Routines en (andere) gewoontes aanleren is niet iets wat we op 1,2,3 veranderen. Het is een proces waar we onze nieuwe gewoonte (bv. elke dag een stuk fruit eten) elke dag opnieuw doen waardoor er een routine ontstaat. We doen iets zonder dat we erbij moeten nadenken. 

Extra aanmoediging
Dit is niet altijd vanzelfsprekend om een gewoonte aan te leren, maar met de nodige aanmoediging, steun, samenwerking en doorzettingsvermogen loont dit zeker de moeite!    
Niet alleen kinderen hebben schouderklopjes en complimenten nodig, ook wij horen dat wel eens graag om door te zetten om te weten of we goed bezig zijn. 
Heb jij goede voornemens laat het iedereen weten zodat je extra aanmoediging krijgt en het echt wel lukt en geef andere ook een aanmoedigend schouderklopje. 

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje? Hier volgen er 2 om je vrienden, familie, collega’s een extra duwtje in de rug te geven om hun goed voornemens waar te maken voor 2018 of misschien kan je dit boek, jezelf cadeau geven. 

Je komt thuis en je huis is een puinhoop. Je vindt niets meer terug in je kasten. Je hebt het gevoel dat al je vrije tijd naar het huishouden gaat. Alles lijkt je boven het hoofd te groeien en je zou een interieur willen waar je tot rust kunt komen. Is deze situatie herkenbaar? Dan krijg je nu de hulp die je nodig hebt: een grondige DETOXKUUR voor je woning!
Judith Crillen, sinds vele jaren professioneel opruimcoach, deelt in dit boek haar beste adviezen en trucjes. Ontdek hoe je op een eenvoudige manier bij je thuis spullen sorteert, opruimt en ordent. Stap voor stap – kamer voor kamer – leer je al het overbodige wegdoen en blaas je je hele huis een nieuw leven in!
Een andere originele cadeau om iemand anders een hart onder de riem te geven door een extra aanmoediging;

Ik wens jullie een Overzichtelijk nieuw jaar

De beste wensen voor 2024

Ook in het nieuwe jaar zitten we niet stil.
Wil je op de hoogte blijven van de workshops, lezingen en weetjes? Like hetOverzicht op Facebook, volg ons via Instagram of neem een kijkje op de website.

Organiseer je graag een workshop op je werk, vereniging of een gezellige workshop@home met vrienden, familie, buren, collega’s? Stuur een mailtje naar info@hetoverzicht.be en ik stuur je de informatie door. 
Ik kan je alvast vertellen dat er op donderdag 22 maart 2018 te Oelegem de workshop ‘opgeruimd staat netjes’ plaatsvindt. Interesse? Hou deze avond zeker vrij, meer informatie volgt.

Wil je 2024 goed starten om er een overzichtelijk jaar van te maken, maar weet je niet hoe of waar te beginnen?
Dan is hetOverzicht er om jou hierbij te helpen. Samen gaan we aan de slag om jou situatie aan te pakken en je doel te bereiken.
De last verdwijnt en het overzicht verschijnt.

Groetjes,
Ellen hetOverzicht

Scroll naar boven